Sundays

sundays

Sundays wordt gevormd door een groep jongeren vanaf ongeveer 25 jaar. We komen één keer in de maand op zondagavond bij elkaar en  beginnen met een gezamenlijke maaltijd die door een lid van de groep wordt klaargemaakt. Na een korte koffie-/theepauze gaan we rond 19:00 uur met elkaar in gesprek, meestal begeleid door onze predikant, ds. Murielle van Diepen.

Allerlei onderwerpen

Sinds september 2023 zijn we begonnen met het gezamenlijk lezen van een boek. Vooraf leest iedere deelnemer vaak 2 hoofdstukken uit het boek, zoals afgesproken in onze WhatsApp-groep. Tijdens de bijeenkomst delen we ervaringen over wat ons opviel of waar we over na bleven denken. Soms ondersteund door vragen of opdrachten die achterin het boek staan. Rond Kerst en met de afsluiting van het seizoen in juni, eten we vaak uitgebreid met elkaar. Dat kan zijn pizza’s, gourmet, American Party of BBQ.

De bijeenkomsten van Sundays zijn mooie inspirerende avonden die zorgen voor verbinding met elkaar, waarbij gezelligheid en elkaar leren kennen centraal staan.