Provider

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Houd je van gezelligheid en lijkt het je wat om met elkaar te spreken over het geloof, Bijbelverhalen, actuele vraagstukken  of andere zaken die je bezig houden? Kom dan naar de bijeenkomsten van Provider tijdens de kerkdienst en praat met ons mee over deze zaken. Een bijeenkomst waar je wel gewoon je telefoon bij de hand mag houden.

Bijbelverhaal en actualiteit
We proberen met elkaar de actualiteit te koppelen aan een Bijbelverhaal. Wat zegt het Bijbelverhaal ons? Kunnen we hier iets van meenemen in ons dagelijks leven of is de kern toch net even iets anders.

Allerlei onderwerpen komen aan bod zoals de verschillen en overeenkomsten met andere godsdiensten, sociale media en wat doet dat met je sociale leven, hoe kijk je tegen het geloof aan en wat doe je als Christen anders dan iemand die niet gelooft. Zijn deze verschillen echt heel groot of valt het wel mee?

Veel gezelligheid
2x per jaar hebben we een gezellige bijeenkomst met elkaar en gaan we bijvoorbeeld gezellig met elkaar eten of een film kijken. En plezier maken met elkaar hoort hier natuurlijk ook bij.

Voor meer informatie: provider@pgdeark.nl