Jubileumconcert Carte Blanche voor Martin van Broekhoven

Toonkunst Plus Gouda bestaat 25 jaar en gaf dit voorjaar een jubileumconcert in de St. Janskerk. Maar er is nog een jubileum te vieren: pianist Martin van Broekhoven is ook al 25 jaar de vaste begeleider van Toonkunst Plus. Hij kreeg ‘carte blanche’ om een programma samen te stellen waarin hij zijn specifieke kunde kan laten horen.

Op vrijdag 17 november kan iedereen daarvan genieten, dan is het concert ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum in de H. Josephkerk. Werken van Fr. Schubert, J.G. Rheinberger, J.Haydn, W.A. Mozart/E. Elgar en Fr. Chopin’s Romance. Bijzonder is dat dit stuk een speciaal Franstalig arrangement voor koor van Martin is geworden naar een gedicht van George Sand. Esther Putter (sopraan), Hans Christian Hinz (bariton) zijn de solisten, het koor wordt gedirigeerd door Leo Rijkaart. En Toonkunst Plus Gouda wil zijn fantastische begeleider graag eren door een mooi concert te laten horen.

Datum: vrijdag 17 november
Plaats: H. Josephkerk aan het Aalberseplein te Gouda
Aanvang: 20.00 uur.
Kosten: € 20,-, jongeren onder de 18 betalen € 10,- incl. koffie/thee en een programmaboekje.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de leden van het koor, bij boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19 in Gouda, of aan de kerk bij aanvang van het concert.