27 nov; Herfstactie Voedselbank Reeuwijk bij de Coop

De Voedselbank Reeuwijk houdt zaterdag 27 november een Herfstactie. Deze actie vindt plaats bij de ingang van de supermarkt Coop aan de Van Staverenstraat 12-20 te Reeuwijk Brug. Met Sinterklaas en Kerst in aantocht willen wij graag wat extra spullen ontvangen die wij normaliter niet wekelijks krijgen van de Coop en de Echte Bakker Brood&Ko.

Klanten wordt gevraagd om aan de hand van een “boodschappenlijstje” houdbare producten te kopen bij de Coop die we niet in de wekelijkse levensmiddelenpakketten krijgen. Achter de kassa staan vrijwilligers klaar om deze producten in ontvangst te nemen.

In plaats van “boodschappen” kan er ook een donatie aan de kassa’s worden gegeven voor de Voedselbank. Met deze donaties kunnen wij op een later moment zelf extra levensmiddelen kopen voor de cliënten.

Kom allen zaterdag 27 november gezellig uw boodschappen doen bij de Coop, en steun ons. Wij hopen natuurlijk op een doorslaand succes!
Alvast hartelijk dank dat u ons hiermee wilt ondersteunen.

Gerbrand de Graaff

Voedselbank Reeuwijk