Aankondiging bevestiging Murielle van Diepen

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente De Ark te Reeuwijk is zeer verheugd dat drs. Murielle van Diepen op 12 juli 2020 het op
haar uitgebrachte beroep heeft aangenomen.

Op zondag 6 september om 14.00 uur zal Murielle bevestigd worden als predikant en aan onze gemeente worden verbonden door ds. Bram Tack, predikant te Bodegraven en gedurende het beroepingsproces betrokken als onze consulent.

Helaas kunnen wij in verband met de corona maatregelen slechts 100 gasten welkom heten in ons kerkgebouw De Ark te Reeuwijk. Wij nodigen u daarom van harte uit om op zondag 6 september om 14.00 uur de feestelijke kerkdienst live bij te wonen, via de volgende link: https://youtu.be/Pu-Nw1z_i7g.

De bijbehorende flyer is te vinden door op deze regel te klikken.