Startavond “Samen op Zoek” seizoen 2019-2020

Afgelopen dinsdag 24 september hadden we de startavond van Samen op zoek bij Menno.
Helaas waren een aantal personen verhinderd.
In het kort is de avond als volgt verlopen:
Menno heeft ons erg hartelijk ontvangen met heerlijke taarten en koek. Na een welkomstwoord, speciaal voor Ina, heeft Ton in het kort de spelregels van de bijeenkomsten doorgenomen en een inleiding gehouden over “Een goed verhaal”. Na het zingen van lied 837 zijn we in 3 groepjes uit elkaar gegaan om verhalen te delen. Na een korte terugkoppeling met elkaar heeft Ton een zegenbede uitgesproken en zijn per groep afspraken gemaakt voor de komende bijeenkomst(en). De avond werd afgesloten met een drankje.
De groepen blijven in de samenstelling van vorig jaar.
Hilde ,Ton en Tineke