Dinsdag 11 september 20:00 Informatie Kerkzaal

De werkzaamheden in De Ark zijn al ver gevorderd. Binnenkort zijn de keuken en de toiletten aan de beurt. En dan nog de kerkzaal…

Het afgelopen jaar zijn we intensief in gesprek geweest, eerst met de liturgisch deskundige ds. Hans Uytenbogaardt over wat voor kerkelijke gemeenschap we willen zijn, hoe we onze diensten willen vieren wat dat kan betekenen voor de inrichting van de kerkzaal. Vervolgens heeft het architect/ontwerpersduo Aad Roeleveld en Corry Sturrus in gesprek met ons een schets gemaakt voor de inrichting van de kerkzaal.

Het gaat nu nog om een ruwe schets. Dat betekent dat het nu goed is om die schets breder met onze gemeenteleden te bespreken. Uit te leggen welke gedachten er achter deze schets schuil gaan en nagaan of ook anderen daarmee instemmen. Pas daarna gaan we over naar een preciezer ontwerp.

Daarom nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 11 september om 20.00 uur in de kerkzaal van De Ark, inloop vanaf 19.45 uur. Samen met Gerwin Slappendel, Aad Roeleveld en Corry Sturrus laten we u de schetsen van de kerkzaal zien, geven uitleg, beantwoorden uw vragen en nemen we graag kennis van de reacties.

Graag tot dinsdagavond!

Bert Kwast