Kerst in de Ark

Kerstavond: 24 december om 21.00 uur

U wordt met glühwein en warme choco in de Ark ontvangen. In de viering speelt het jonge en aanstormde talent Joost Willemze op de harp.

Joost Willemze (1996) speelt harp sinds zijn zevende en is nu leerling van Erika Waardenburg aan de Academie Muzikaal Talent. Joost won prijzen op de concoursen van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en op het Internationaal Harpconcours in Wales. In april 2012 won hij een 1e prijs in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours in Den Haag.

In januari 2009 maakte Joost zijn televisiedebuut bij Ivo Niehe en in de zomer van 2010 was hij live op televisie te zien tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. In mei 2013 was hij één van de vier finalisten in het NTR-programma De Avond van de Jonge Musicus.

Joost geeft concerten in zowel binnen- als buitenland. In won Joost april 2015 won de tweede prijs tijdens de George Gershwin Competition in New York. Recentelijk trad hij op in de Italiaanse ministeries van Cultuur en van Onderwijs te Rome. In mei 2016 gaf hij enkele concerten op het Rio Harp Festival in Brazilië, waar hij in 2017 opnieuw zal optreden.

Kerstmorgen: 25 december om 09.30 uur

Het kerstverhaal krijgt deze ochtend extra kleur omdat er tijdens de dienst een baby’tje gedoopt zal worden. Muzikaal wordt de dienst opgeluisterd door Lailly Voices die bestaan uit de twee zussen Lize den Ouden en Laura Struik.

In beiden vieringen gaat ds David van Veen voor.