zondag 24 december: 4e Advent en kerstavond 21.00

Zondag 24 december
Ochtendgebed

Op zondagmorgen 24 december is het nog 4e Advent. Kees van de Does zal ons voorgaan in een ochtendgebed.

Zondag 24 december
Viering van de Kerstnacht om 21.00 uur

m.m.v. Joost Willemze op de harp

Kerstavond belooft een bijzondere en warme dienst te worden waarin we veel kerstliederen zullen zingen. En natuurlijk horen we ook vanavond weer van dat eeuwenoude kerstverhaal zodat het ook vanavond weer kerst kan worden. Heel bijzonder is dat 21 jarige Joost Willemze op de harp enkele stukken ten gehoor zal brengen. Ds David gaat voor.

Joost Willemze (1996) speelt harp sinds zijn zevende en is nu leerling van Erika Waardenburg aan de Academie Muzikaal Talent. Joost won prijzen op de concoursen van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en op het Internationaal Harpconcours in Wales. In april 2012 won hij een 1e prijs in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours in Den Haag.

 

In januari 2009 maakte Joost zijn televisiedebuut bij Ivo Niehe en in de zomer van 2010 was hij live op televisie te zien tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. In mei 2013 was hij één van de vier finalisten in het NTR-programma De Avond van de Jonge Musicus.

Joost geeft concerten in zowel binnen- als buitenland. In won Joost april 2015 won de tweede prijs tijdens de George Gershwin Competition in New York. Recentelijk trad hij op in de Italiaanse ministeries van Cultuur en van Onderwijs te Rome. In mei 2016 gaf hij enkele concerten op het Rio Harp Festival in Brazilië, waar hij in 2017 opnieuw zal optreden.

Als Ark zijn we er dan ook trots op dat Joost als aanstormend en internationaal talent op kerstavond in de Ark zal spelen