veiling 30 september

 


30 september: Veiling in De Ark

Op zaterdag 30 september is er tussen 15.00 en 17.00 uur een bijzondere veiling in De Ark van Reeuwijk. Inloop vanaf 14.30 uur. Onder leiding van een professionele veilingmeester komen allerlei waardevolle spullen, zoals schilderijen, fietsen, een antieke klok, een bureau, een kast, tafelzilver enz. onder de hamer. Voor iedereen is er wel wat bij tegen leuke prijzen.

De opbrengst van de veiling is bestemd voor onderhoud en renovatie van De Ark, de actie Geef om De Ark.

Op vrijdag 29 september is er van 19.00 tot 21.00 uur een kijkavond. Ook via deze website zijn de meeste voorwerpen te bekijken. Voor de website van de veiling kunt u hier klikken. De eerste “kavels” staan er al op. De indeling van de kavels staat nog niet helemaal vast, maar u kunt al nu zien wat er geveild gaat worden. En er komt nog meer…..
Ook via een album van Facebook van ds David zijn de kavels te vinden. Klik daarvoor hier.

Er is ook nog een tafel met voorwerpen voor de losse verkoop. Misschien zit daar ook nog wel iets voor u bij.

We kunnen nog steeds waardevolle spullen gebruiken. Mocht u nog iets willen aanbieden, dan is dat altijd welkom. Meldt u dan bij Truus Bakker-Amelink. Ook voor verdere informatie kunt u bij haar terecht.

Truus Bakker – Amelink
Email: bakkeramelink@gmail.com
tel: 0182-395245