30 september: veiling in de Ark

 

30 september: Veiling in De Ark

Op zaterdag 30 september is er tussen 15.00 en 17.00 uur een bijzondere veiling in De Ark van Reeuwijk. Inloop vanaf 14.30 uur. Onder leiding van een professionele veilingmeester komen allerlei waardevolle spullen, zoals schilderijen, fietsen, een antieke klok, een bureau, een kast, tafelzilver enz. onder de hamer. Voor iedereen is er wel wat bij tegen leuke prijzen.

De opbrengst van de veiling is bestemd voor onderhoud en renovatie van De Ark, de actie Geef om De Ark.

Op vrijdag 29 september is er van 19.00 tot 21.00 uur een kijkavond. Ook via deze website zijn de meeste voorwerpen te bekijken. De indeling van de kavels staat nog niet helemaal vast, maar u kunt al onder aan deze pagina zien wat er geveild gaat worden.  Ook via een album van Facebook van ds David zijn de kavels te vinden. Klik daarvoor hier.  Ook op de website zijn de kavels te vinden: klik daarvoor hier. Er is ook nog een tafel met voorwerpen voor de losse verkoop. Misschien zit daar ook nog wel iets voor u bij.

Programma veiling 30 september

14.30 uur Inloop met koffie
15.00 uur Welkom
Toelichting over wijze van veiling door erkende Veilingmeester
15.10 uur Start veiling
16.00 uur Optioneel: Pauze met koffie/thee
16.15 uur Vervolg veiling
17.00 uur Einde veiling

Gekochte kavels afrekenen en ophalen en ter afsluiting kan er een nog wat gedronken  worden.

 

Programma kijkavond 29 september

19.00 tot 21.00 uur 
Vrije inloop. Er is koffie
Bezichtigen kavels / bij een aantal kavels ligt informatie.

Voor verdere informatie kunt u bij Truus Bakker terecht.
Email: bakkeramelink@gmail.com
tel: 0182-395245

PS: Aan de omschrijving van de kavels kunnen geen rechten worden ontleend.