Taize-reis 2017

Hallo Allemaal,

We gaan weer met de jongeren naar Taize van dinsdag 23 mei tot en met zondag 28 mei 2017.
Het was even spannend met de leiding maar nu dat gelukt is, maken we een vliegende start.

Opgave & Info-ochtend zondag 19 februari
Dat betekent dat we hopen dat iedereen zich snel opgeeft bij ds DavidZet in je mail gelijk ook even je geboortedatum, adres en telefoonnummers ( van jou en je ouders/verzorgers).
Aanstaande zondag 19 februari hebben we al een eerste bijeenkomst na de kerkdienst.
Daar geven we meer informatie, maar ook communiceren we dan vast alle data.

De reis
Een reis naar Taize is bijzonder en moet je eigenlijk gewoon een keer mee gemaakt hebben. Grijp dus je kans! Taize is een klooster die vooral jongeren inspirerend, want ieder jaar komen er zo’n tienduizend jongeren naar Taize toe. Dat maakt Taize toch een inspirerende plek, maar ook tot een gezellige plek, want je ontmoet er dus heel veel jongeren uit allerlei landen. En natuurlijk hebben we het ook gezellig met onze eigen groep. Leuke leiding ( haha) maar ook zullen we samen gaan kamperen.

Praktisch
De reis is met Hemelvaart van dinsdagochtend 23 mei tot en met zondagavond 29 mei. Deze dagen vallen niet in een schoolvakantie, maar meestal ben je donderdag en soms ook vrijdag al vrij van werk/school. Dinsdag en woensdag moet je dus vrij vragen, maar eigenlijk lukt dit altijd wel. Eventueel kunnen ook wij een goed woordje voor je doen.

De kosten zijn 110 euro, maar daar krijg je ook een mooi vest voor. Overigens mogen de kosten nooit het probleem zijn, dus neem dan ook even contact met ds David. De rest van het geld brengen we bij een door wat acties te voeren. Overigens: niet te veel acties, maar wel gezellig!!

Jongeren vanaf 15 jaar tot maximaal 30 jaar kunnen mee.

De beste tip die ik je kan geven, als je denkt: “ is Taize iets voor mij? Zo’n klooster etc?” vraag het eens aan een jongere die al eens geweest is. Alle jongeren die zulke vragen ooit ook hadden, zijn allemaal razend enthousiast terug gekomen.

  • Onderaan deze pagina vind je nog de folder. Die kun je ook aanvragen via ds David.
  • Op de algemene pagina van Taize van de Ark staat ook nog wat informatie. Klik daarvoor: hier.
  • Voor een filmpje over Taize klik je: hier.

Kortom: grijp je kans. We zouden het tof vinden als je meegaat!!

Met groet, ook namens de anderen,

Ds David, Marc Hop, Peter Verheij, Esther Eijkelboom, Eline Plak en Edwin Peek