Kerstvieringen in de Ark

MacSiers Fotografie

MacSiers Fotografie

Kerst(koren) in de Ark

Tijdens de kerstavondviering op zaterdag 24 december vanaf 21.00 uur zingt de zanggroep “Christmas for Angels” in de Ark van Reeuwijk. Zij brengen een pure kerstsfeer. Drie vrouwen zingen a-capella, hebben een prachtige sound en putten uit een uniek “wereldkerstrepertoire”. Dit wisselen ze moeiteloos af met traditionele en bekende kerstliederen. Voor de dienst wordt u ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. Ds David van Veen is de voorganger.

Op zondag 25 december vanaf 09.30 uur zingt het koor Da Capo in de kerstmorgenviering van de Ark van Reeuwijk. Samen met het koor worden de traditionele kerstliederen gezongen. Ds David van Veen is de voorganger en met hem gaan we op zoek naar een goede kerststal….