Zondag 13 november om 20.00 uur: liturgisch concert HOP-koor

schermafbeelding-2016-11-07-om-14-27-04Zondag 13 november om 20.00 uur : liturgisch concert van jubilerend Huub Oosterhuiskoor

Reeuwijk kent een bijzonder koor: het Huub Oosterhuis Projectkoor, kortweg het HOP-koor. Een projectkoor heeft steeds een beperkte levensduur: het koor wordt voor een bepaald concert samengesteld met mensen uit de hele omgeving, repeteert een aantal keer, geeft een uitvoering en houdt weer op te bestaan. Zo zijn er de afgelopen jaren negen HOP-koren geweest. Inmiddels staat HOP X op de planken, een jubileum dus. Tijd om iets te vieren.

Zondag 13 november vieren ’s middags in De Ark in Reeuwijk een kleine zeventig leden hun reünie. Bij een koor gebeurt dat natuurlijk zingend en met een gezellig feestje. Uit het repertoire van de afgelopen jaren is een aantal liederen gekozen die ’s middags worden gerepeteerd en ’s avonds om 20.00 uur in een liturgisch concert o.l.v. Monique van den Hoogen, met medewerking van ds. David van Veen, ten gehore worden gebracht.