Zomerwerkzaamheden

Er wordt hard gewerkt aan de plannen voor de vernieuwing van de Ark, maar ondertussen is er deze zomer al van alles gebeurd. Want naast nieuwe plannen, is er ook een hoop achterstallig onderhoud. En daar moet natuurlijk ook wat aan gebeuren!! Zo zijn o.a. de randen van de Ark weer gevuld en gewit en er is er hard gewerkt op de volders in het water om ook aan de achterkant van de Ark te kunnen. Ze begonnen soms vroeg want bij temperaturen van 30+ was het wel bikkelen! Respect dus voor deze onderhoudsploeg. Zo hebben er meer werkzaamheden plaatsgevonden, ook binnen de kerk. Misschien niet altijd gelijk even zichtbaar, maar wel noodzakelijk onderhoud. Binnenkort worden ook de eerste stappen gezet voor echt ‘ nieuwe veranderingen’. Naar wij hopen zorgt de combinatie van vernieuwing + noodzakelijke onderhoud straks voor een mooie frisse Ark die weer mee kan varen op golven van deze tijd… Nogmaals dank en respect voor alle deze werkzaamheden….