Eindsprintje Speelgoedbank goed gelukt!

Wat een geweldige opbrengst hebben we gehaald met het sparen voor de Speelgoedbank in Gouda!

Niet alles is meegekomen tijdens de zondagochtenden, maar dat is het leuke van zo’n actie.. Mensen zien je met speelgoed naar de kindernevendienst lopen en denken; ‘Hé, ik heb ook nog wat liggen wat ik niet meer gebruik.’ Afgelopen vrijdagavond na club hebben een aantal kinderen geholpen om de tassen en dozen in de auto te zetten en zaterdagochtend hebben we alles naar de Speelgoedbank in Gouda gebracht. Op de onderste foto zie je waar jullie speelgoed terecht is gekomen. Kinderen waarvan de ouders niet zoveel geld hebben, mogen af en toe langs komen om een speelgoedje uit te zoeken in deze grote ruimte. Super nietwaar?

Ons Advents-kerstthema was ‘Hoe laat is het’. Dat hebben wij vertaald in; ‘Tijd om anderen te helpen/wat kunnen wij in een paar weken voor elkaar krijgen voor andere kinderen?’ Volgens ons is het thema heel goed geslaagd. Jullie zijn toppers!

Mocht u interesse hebben, kijk dan eens op www.speelgoedbank-gouda.nl. U kunt zelf speelgoed inleveren, maar de dames daar vertelden ook dat ze altijd hulp kunnen gebruiken bijvoorbeeld bij het uitzoeken of schoonmaken van het speelgoed.

Hartelijke groet en bedankt allemaal,

Namens de kindernevendienstleiding.

20160108_201349_resized 20160108_201954_resized 20160109_114725_resized