Kerstvieringen

Gerard_van_Honthorst_001Kerstavond
24 december 21.00 uur

Lucas 2
Genesis 1

m.m.v. het koor Passie

Een nieuw begin
Met kerst is er een nieuw begin. En ook wij zouden dat soms heel graag willen. Voor onszelf. Voor onze wereld. In deze kerstviering kijken we om en vooruit. Het koor PassieIMG_0010 zal zingen en we luisteren oa. naar het nieuwe nummer ‘ Mooi’ van Marco Borsato. Ds David gaat voor. Voor de dienst wordt u buiten ontvangen met warme chocolademelk of glühwein.

Kerstmorgen
25 december 09.30 uur

Lucas 2
m.m.v. het koor Rovenians

De hemel gaat open
Op kerstmorgen gaat het over engelen, iconen en kijken we naar een ets van Rembrandt. De hemel gaat open met kerst en vertelt een boodschap die ook u en mij aangaat. Het gospelkoor Rovenians zingt en ds David gaat voor. Voor de dienst zingen we al paar liederen met elkaar!

Iedereen is ook met Kerst van harte welkom in de Ark van Reeuwijk