17 januari

Zondag 17 januari, 09.00 uur Petrus – en Pauluskerk te Reeuwijk-Dorp
2e zondag van Epifanie

Oecumenische viering
Week van gebed om eenheid
Thema: het woord is aan jou

 m.m.v. van het Ecclesiakoor o.l.v. Bettie Schouten

In deze viering staat het woord centraal uit de brief van Petrus dat wij Gods volks zijn geroepen om de machtige daden van de Heer verkondigen. Dat zijn grote woorden, want durven wij dat nog wel? Zijn wij werkelijk het zout van de aarde? In deze week is het in ieder geval goed om te beseffen dat we dat samen als christenen van deze wereld ( proberen ) te zijn. Ds David en pastor Ella Feijen gaan voor.

Vesper
Dit jaar is deze zondag het begin van de week om gebed om eenheid. Daarom zal er iedere dag een korte gebedsviering zijn steeds in een andere kerk in Reeuwijk. In de Ark is dit op woensdagavond 20 januari van 19.30 – 20.00 uur.