Lezing prof. dr. Niek Schuman 14 april

9200000000037766MIJN JAREN VAN GELOVEN-VOORGOED VERLEDEN, BLIJVEND VISIOEN
Op dinsdagavond 14 april om 20.00r zal Prof.dr. Niek A. Schuman in de Ark een boeiende lezing geven naar aanleiding van zijn boek “Mijn jaren van geloven-Voorgoed verleden,blijvend visioen”.
In het kader van het jaarthema “De Toekomst” is zijn boek in het Leerhuis gelezen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij wil komen spreken. Niek Schuman is oud-docent Oude Testament en emiritus hoogleraar Liturgiewetenschap.
Hij heeft via zijn boeken ook buiten de Wetenschap velen bereikt en geïnspireerd en doet dit nog steeds.
In zijn lezing spreekt hij over de weg die het leven is en daarmee het geloof. Metafoor is het slingerende pad naar de top van de berg Thabor.Wij gaan de weg van ons leven en dus ook van ons geloof in verbondenheid met eerdere generaties (“Wij zijn de eersten niet”) en delen onze weg met anderen, getuigen, bondgenoten.
U bent van harte welkom hier in de Ark om 20.00 uur.