Jeugddienst: This is my life!

deze

 

Jeugdienst in de Ark van Reeuwijk
Zondag 22 maart om 19.00 uur.
Met ds David en het koor “ Voices of the future”.

Hoe zou jij later op je leven willen terugkijken? Wat vind je daarin belangrijk? Soms is dat best lastig om te bedenken, terwijl we op hetzelfde moment overal op social media aan elkaar zien hoe leuk, fantastisch en boeiend ons leven is. Maar is dat ons echte leven eigenlijk wel? Vroeger als kind leek het vaak zo duidelijk. Dan wilde je politievrouw of brandweerman worden, maar nu?

Bij dat leven van jou willen we in deze dienst stil staan en ook bekijken welke betekenis het geloof voor jouw leven kan hebben. Ds David van Veen gaat voor en er is een koor. Ook maken veel gebruik van multimedia.

Kortom: een dynamische dienst waarin er veel gaat gebeuren.

Kom je ook?