De Ark biedt elke zondag opvang voor uw kindje in de crèche.

Crèche de Ark.

Er is crèche voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Dit biedt ouders de gelegenheid om de dienst bij te wonen. Voor aanvang van de dienst komt uw kindje naar de crèche ruimte. Er wordt begeleiding en zorg geboden door één van de vrijwilligers. Kindjes mogen speelgoed spelen, er zijn leesboeken om voor te lezen, kortom plezier en vertier is belangrijk. Als er bijzonderheden over het kindje zijn is het belangrijk om van ouders een overdracht te krijgen. Na de crèche vertellen wij hoe het met het kindje is gegaan.

Een team van 13 vrijwilligers staat ingedeeld op zondag om crèche te draaien. In de crècheruimte en in de consistorie hangt van 2017 een overzicht. Er kan onderling geruild zijn, diegene die staat ingedeeld hoeft niet altijd aanwezig te zijn maar er is dan voor vervanging gezorgd. Er is dus altijd iemand van ons team aanwezig. Onlangs zijn er verschillende doopdiensten geweest en de verwachting is dat de kindjes de crèche eens gaan bezoeken en vertrouwd raken met de opvang.

Wij kijken hier naar uit en hopen met veel liefde en zorg de kindjes een aangenaam verblijf te bieden.

Coördinator: Dieuwke Donselaar.

IMG_2868