Terugblik kerstwandeling

Op 28 december j.l. liepen jongeren van de Tienerclub, Provider en een aantal ouders mee met de kerstwandeling die was georganiseerd door de kerken van Bodegraven. Zelf waren we met 25 personen, in totaal deden maar liefst 1760 mensen mee aan deze wandeling waarin het kerstverhaal werd uitgebeeld, soms traditioneel dan weer in een eigentijds jasje en met de nodige humor.

Onze ‘reis’ begon in een heuse vertrekhal waar paspoorten werden uitgereikt die onderweg werden afgestempeld.
We kwamen verschillende voorstellingen tegen. Bij de oude dorpskerk zaten twee zwervers die vertelden zij met hun schamele bezittingen ook heel goed kerst konden vieren. We ontmoetten Jozef samen met Bob de Bouwer op een steiger, militairen die ons opdroegen naar onze geboorteplaats te gaan omdat de digitale administratie van de gemeente was gehackt, de herders met echte schapen, koning Herodes, de drie koningen die de weg kwijt waren omdat de ‘tom tom’ stuk was, een pasgeboren (echte) baby, verschillende koren en nog veel meer. Al met al een leuke wandeling met mooie muziek en veel grappige scènes. Voor herhaling vatbaar!  Zie voor nog veel meer foto’s: www.onderwegnaarkerst.nl/in-beeld/category/2-wandeling.html?start=120