Vier Kerst in de Ark

Afbeelding 1Kerstavond: 21.00 uur
De Ark van Reeuwijk heeft dit jaar twee bijzondere kerstvieringen. Op kerstavond 24 december om 21.00 uur met het koor Spirit of Christmas o.l.v. Jeannette van Galen. Het thema is: Kerst in beeld. Ds David van Veen brengt via film, youtube, foto’s, schilderijen en teksten kerst op een bijzondere manier in beeld. Voor de dienst wordt u ontvangen met warme chocolademelk of glühwein.

Kerstmorgen: 09.30 uur
Op kerstmorgen 25 december om 09.30 uur zingen de bekende ‘Christmas Angels’ in de viering. De Christmas Angels laten geen enkele kerstgedachte onberoerd in een sfeervol a capella programma. In uitgebalanceerde meerstemmigheid zingen zij repertoire van Finland tot Afrika en van Balkan tot Zuid-Amerika. Ook in deze viering gaat ds David van Veen voor.