wandeling 20 september Gouda

DownloadedFileOpnieuw op zoek naar de 7 werken van barmhartigheid in Gouda

In het voorjaar, op 22 maart, heeft een groep gemeenteleden onder leiding van de ervaren stadsgids Pita Dekker een stadswandeling gemaakt in Gouda. Thema was “op zoek naar de zeven werken van barmhartigheid in Gouda”. Met de kennis van Pita heb je dan aan twee uur nauwelijks voldoende tijd. Ze zou er ook zomaar een dag mee kunnen vullen. Het is duidelijk: deze wandeling paste in het jaarthema dat afgelopen juli is afgesloten. Maar omdat er meer belangstelling was dan plaatsen in de groep, moesten we een aantal mensen teleurstellenen. Speciaal voor hen, maar ook voor andere belangstellenden, wil Pita die wandeling nog een keer maken, en wel op zaterdag 20 september, van 10.00 tot 12.00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.30 uur: verzamelen bij Van de Berg in de Lange Groenendaal en genieten van koffie en stroopwafel;
  • 10.00 uur: begin van de wandeling;
  • 12.00 uur: voor wie wil op eigen kosten lunchen bij restaurant Juuls, op Markt 10. Hier bedienen jongeren met een beperking.

Dit is in meer dan één opzicht een “diaconale wandeling”. De deelnemersbijdrage is € 10. Het bedrag dat na aftrek van kosten (koffie en stroopwafels) resteert, gaat naar de Hand in Hand Community in Ghana: het kindertehuis waar Ab en Jeannette en hun team werken van barmhartigheid verrichten.

Aan deze wandeling kunnen twintig mensen meedoen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Geef u op per mail op het volgende adres: b.kwast@planet.nl of op mobiel nummer 06 53373678.