22 juni Popdienst

exodus_download

22 juni om 20.00 uur in de Ark
Popdienst ‘ Exodus’
Band ‘ Eleven20one’ uit Amsterdam
Ds David van Veen

Exodus
Een bijzondere en multimediale popdienst waar we in beeld, film en woord langs het verhaal van Exodus gaan. Een oud verhaal dat ook vandaag ons iets te zeggen heeft. Vragen komen langs als: wat is jouw bestemming? Wat houdt jou in je greep? Samen trekken we door het water en door de woestijn onderweg naar het beloofde land.

Popmuziek
De band Eleven20one zullen in deze context popnummers laten horen zoals The Passion dat ook doet. We horen nummers van o.a. Bløf, Marco Borsato, maar ook Bob Marley en Avicii. Kortom: hier moet je gewoon bij zijn geweest.

Eleven20one
Eleven20one is een jonge, enthousiaste allround band, bestaande uit acht ervaren muzikanten. Met repertoire van nieuwe hits, oude dance classics, rock, soul en Nederlandstalige nummers. Het fundament van de band wordt gevormd door drummer Ricardo en bassist Roger. De leadgitaar is in uiterst bekwame handen van Guus en David is onze ongekroonde koning van het 8-octaafs klavier. Jos op trompet en Sanne op sax vormen samen ons onafscheidelijke blaasduo ‘de Golden Horns’. Edelmetaal op zang vervolmaakt de band met Flora als zangeres en Eric als zanger / gitarist. Kijk voor meer informatie, foto’s en video’s op: www.eleven20one.nl