Kloosterweekend 27 – 29 juni

IMG_6035

In het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni bezoeken we met een groep het klooster waaraan ds David van Veen als oblaat is verbonden. We bekijken het klooster, genieten de regelmaat en de stilte en omdat het klooster in het bos ligt, kun je er ook heerlijk wandelen. We gaan in gesprek met een monnik en verdiepen ons in de Benedictijnse spiritualiteit.

Prof Wil Derkse
Bijzonder is ook dat we op zaterdag in gesprek gaan met prof. Wil Derkse. Prof Derkse is ook als oblaat aan de abdij verbonden en is bekend  geworden met zijn boekje ‘ Een levensregel voor beginners’. Wil Derkse is vaak maanden volgeboekt, dus het is extra bijzonder dat wij hem binnen de muren van zijn ‘ eigen’ abdij ontmoeten mogen.

Nog plaatsen vrij
Een aantal mensen hebben zich al opgegeven, maar er is nog steeds ruimte. Wil je nog mee meld je dan snel aan bij ds David van Veen (Email: predikant@pgdeark.nl)

Praktisch
Op dinsdag 17 juni is de voorbereidingsavond in de Ark ( Tussenzaal) om 20.00 uur. Op deze avond maken we kennis, horen we van het kloosterleven en krijgt u het programma en de praktische details. Ook maken we afspraken of we met elkaar mee kunnen rijden. De kosten voor het weekend zijn 155 euro pp ( inclusief overnachtingen, eten en lakenpakket) Meer informatie over het klooster….