Kinderdienst: Sta eens even stil

Vanmorgen hebben we een mooie kinderdienst mogen meemaken. Eerst kwam koning Vink binnenrijden in een bakfiets. Verder zijn we in de tempel geweest waar iemand onze oude liedboeken wilde komen verkopen, bij de voedselbank waar we samen snoepjes gedeeld hebben, op school waar de meester het verhaal van Genesis vertelde, in een cafe waar een man 3x achter elkaar vertelde dat hij zijn ‘maat’ – die altijd naast hem op de barkruk zat – niet kende (en toen kraaide er 3x een haan…), in de tuin van Getsemane waar we keken naar de 3 kruizen op Golgotha en we eindigden hand in hand tijdens de Zegen (dat mag best met een hoofdletter zo mooi was dat moment) bij de Paaskaars, het licht dat altijd schijnt ook als het donker is. Natuurlijk zaten er weer de nodige grapjes in en is er ondanks het thema ‘Sta eens even stil’ ook gelachen. Een mooie dienst voor jong en oud!

Obama kwam ook even langs en op de achtergrond zie je koning Vink

Kinderdienstthema

In de tuin van Getsemane

In de tuin van Getsemane

Kruis op Golgotha

Kruis op Golgotha