Kloosterweekend 2014

IMG_6021

Kloosterweekend juni 2014: St Willibrordsabdij

In het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juni organiseert ds David van Veen een kloosterweekend in de St Willbrordsabdij waar hij ook als oblaat aan is verbonden. We bekijken het klooster, genieten de regelmaat en de stilte en omdat het klooster in het bos ligt, kun je er ook heerlijk wandelen. IMG_6035We gaan in gesprek met een monnik en verdiepen ons in de Benedictijnse spiritualiteit. Juist dit klooster heeft al tientallen jaren een uitwisseling met het Zenboeddhisme. Dat is terug te zien op de zolder van het Stiltecentrum waar een heuse Zentuin ligt. IMG_6025Misschien volgen we daar zelfs een korte meditatie…. Meer informatie over het klooster….

Kortom: heb je interesse in dit bezoek meld je dan aan bij ds David van Veen (Email: predikant@pgdeark.nl)  en let wel: het aantal plaatsen is beperkt.
Enige tijd van te voren krijg je dan meer informatie en een uitnodiging voor een voorbereidingsavond.