25+ groep van start

Reeuwijkse-Plassen_14815

Op 6 februari is er een nieuwe groep van de Ark gestart en wel de 25+ groep die ongeveer loopt tot zo’n 35 jaar oud. Bij Ruben en Dieuwke thuis  hadden wij een eerste borrel en hebben we wat kennisgemaakt en nagedacht over hoe we deze groep zullen vormgeven.

We denken aan een frequentie van één keer in de 2 maanden. Dat kan bij iemand thuis volgens het American Party Principe ( iedereen neemt wat eten en drinken mee), maar we kunnen bijvoorbeeld ook een keer gaan varen op de Reeuwijkse Plassen.

Via de website van de Ark kun je informatie over deze groep vinden en ook Facebook.
Meld je bij ds David via: www.facebook.com/dsDavid
Ben je tussen de 25 – 35 jaar oud en ben je interesseert, meld je dan aan bij ds David en ontvang vrijblijvend onze mailtjes.

Wie weet tot ziens bij de 25+groep.

Ds David, Ruben en Dieuwke Donselaar.