6 feb 20.00 uur Borrel 25+groep

colorful-desktop-wallpapers

 

Beste 25plusser,
Graag nodigen wij je uit voor een gezellige borrel met leeftijdsgenoten uit Reeuwijk en omgeving.
Tijdens deze borrel willen we kennismaken en verkennen of we tot een nieuwe groep van de Ark kunnen komen in de leeftijd van ongeveer 25 – 35 jaar oud. Een aantal jaren geleden zijn we zo ook een groep begonnen die nu bekend staat als Jong Belegen.

De invulling van deze nieuwe groep kunnen we nog met elkaar nader bepalen. Maar we beginnen de 6e februari met een gezellige borrel! Iedereen tussen de 25 en 35 is welkom, of je nu De Ark regelmatig bezoekt of niet.

De eerste avond is op donderdag 6 februari bij Dieuwke en Ruben thuis, op de Waterdekmos 7 in Reeuwijk. Tussen 20.00 en 20.30 staat de koffie en thee klaar. We zijn benieuwd, ook naar jou en je ideeën.

Met groet,
Dieuwke en Ruben Donselaar

David van Veen, dominee van De Ark
Voor meer info: Ds David

DownloadedFile-1