Taizereis 2014

 

DownloadedFile-2Hallo Allemaal,

Al een aantal keren is er een groep vanuit de Ark naar Taizé geweest. Dat was voor iedereen een bijzondere ervaring en bovendien erg gezellig. Ook dit jaar staat er weer een reis op het programma en wel met Hemelvaart.

Van dinsdag 27 mei tot en met zondag 1 juni  wil ik met jullie op reis gaan naar Taizé. Een soort klooster in Frankrijk waar per jaar duizenden jongeren op af komen van over heel de wereld. Echt heel bijzonder om dat een keer mee te maken. Mocht je die dinsdag en woensdag geen vrij hebben van school dan kunnen wij misschien een goed woordje voor je doen….DownloadedFile-1

Naast mijzelf gaan er natuurlijk ook andere begeleiders mee, maar dat zal snel bekend worden. Waarschijnlijk reizen we met kleine busjes.  Naast een bijdrage van jullie kant organiseren we samen nog een actie om de reis te betalen. Ook is er nog wat geld in een potje, dus dat komt wel goed…

Ben je tussen de 15 en 29 jaar geef je dan op bij ds David of vraag om meer info.
Wel vraag ik je om je zo spoedig mogelijk op te geven. Dit om inzicht te krijgen in de groep en organisatie van het geheel.

Ds David kun je bellen 0182- 300425 of mailen: Davidvanveen@planet.nl

Zondagavond 2 februari is er een Taizeviering in de Ark om 19.30 uur dan kun je sfeer vast wat proeven.
Binnenkort zullen we dan ook een eerste keer samenkomen en maken we onze plannen op en is er weer meer informatie.

Het zou leuk zijn als je meegaat.
Namens de organisatie ds David DownloadedFile