Kerstvieringen in de Ark

foto[1]Kerstavonddienst 24 december
Aanvang: 21.00 uur

Met kerst is het een traditie dat er koren zingen tijdens de dienst, maar dit jaar is het wel weer heel bijzonder in de Ark. Al een poosje studeert een gelegenheidskoor onder leiding van Heleen Schrier en Henk van de Hoef een aantal Christmascarols en andere liederen in.Ds David gaat tijdens de dienst voor.

 “ Het klinkt mooi en sfeervol en er doen echt allerlei verschillende mensen uit ons dorp mee. Voor de dienst worden de mensen traditiegetrouw buiten ontvangen bij een vuurkorf en warme choco of glühwein.”  ds David

Kerstmorgendienst 25 december
Aanvang: 09.30 uur

Op kerstmorgen zijn het de ‘ Herman Singers’ die zullen optreden. Bijzonder is dat zij zingen voor een weeshuis in Mombasa in Kenia en dat iedere opbrengst van hun optredens aan dit doel ten goede komt. Ds David gaat in deze dienst voor.

“ Op kerstmorgen gaat het over de stamboom van Jezus. Dat lijkt een bijna saaie opsomming van namen, maar bevat veel meer dan je op het eerste gezicht zou denken.” ds David