Oliebollenactie

DownloadedFileTerwijl u dit leest is het alweer December, een maand vol met feesten: Sinterklaas, Kerst en natuurlijk ook Oud&Nieuw!  Na de succesvolle acties van vorige jaren, zijn wij ook dit jaar weer van plan om een heerlijke oliebollenactie op touw te zetten. Inmiddels heeft de eerste mogelijkheid om in te schrijven al plaatsgevonden.

Gelukkig heeft u op zondag 15,  zondag 22 December en Dinsdag 24 December (met een heerlijke proeverij) nog de mogelijkheid om oliebollen te bestellen.

Bent u niet in staat om deze dagen te komen? Dan kunt u ook altijd nog een mailtje sturen naar oliebollenactietienerclub@hotmail.com met uw naam, aantal oliebollen dat u wenst te krijgen en het adres waar de oliebollen afgeleverd dienen te worden.

Tevens zullen wij dit jaar in het kader van het jaarthema; “de hongeren voeden”, ook nog een aantal oliebollen bakken en bezorgen voor de voedselbank, zodat ook de minderbedeelden met een heerlijk extraatje het nieuwe jaar kunnen beginnen.

Heeft u zin in een heerlijke oliebol met nieuwjaar en gunt u een ander ook een extraatje?
Kom dan één van de zondagen of met kerstnacht langs of stuur een mailtje en op 31 December worden de oliebollen bij u thuis bezorgd! ( binnen Reeuwijk)

Wees er snel bij, want uiteindelijk geldt ook bij de oliebollen… op = op…

Groetjes de Tienerclub

oliebollenactietienerclub@hotmail.com