9+15 jan. Inloophuis Domino

Doe-activiteit Inloophuis Domino 9 + 15 Januari 2014

De hongerigen spijzen.

Binnen ons jaarthema staat het werk “De hongerigen spijzen” van 15 december tot 25 januari centraal

Wie het eerst komt, wie het eerst kookt

Inloophuis Domino in Gouda kookt driemaal per week een warme maaltijd voor haar bezoekers. U kunt samen met andere gemeenteleden een keer helpen met het koken en uitserveren van zo’n maaltijd.

Per keer eten er ongeveer 35 mensen bij Domino, die dan een gezonde maaltijd krijgen: soepje vooraf, stuk vlees, aardappelen, verse groenten en een dessert. Voor sommige bezoekers de enige keer in de week dat ze goed eten!

Wanneer ?

Op donderdag 9 januari en woensdag 15 januari gaan we aan de slag. De voorbereiding begint om 15.00 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 17.30 uur, daarna uiteraard opruimen en afwassen. Alles onder het toeziend oog van een vrijwillige kok van Domino. Normaal gesproken betalen de gasten € 2.50 per maaltijd, de diaconie van de Ark heeft aangeboden de kosten van deze twee maaltijden op haar te nemen. De gasten eten dus een keer gratis.

Aanmelden

Meld u aan voor 10 december bij tinekekw@planet.nl , per dag kunnen er maximaal 4 vrijwilligers helpen met koken. Mochten er meer Arkers interesse hebben, dan gaan we in overleg met Domino.

Voor meer informatie over Domino: http://www.inloophuisdomino.nl/