17 november: Kennismaken met het nieuwe liedboek 2

1924128992Avond zingen uit het nieuwe liedboek

Op zondagavond 17 november is de tweede kennismakingsavond met het nieuwe liedboek, waaruit we vanaf januari in het nieuwe jaar elke zondag zingen. Onder leiding van Willem Blonk zingen we een aantal liederen, sommige bekend, andere nieuw. Over drie weken begint de adventstijd. We hebben daarom aan Willem Blonk gevraagd vooral een aantal liederen voor advent en kerst met ons door te nemen.

Een liedboek met meer dan 1000 liederen biedt ook in de tijd van advent, kerst en driekoningen een overvloed aan liederen:
we maken voor deze kennismaking een keus uit meer dan 100 liederen voor adventstijd, kersttijd en epifaniëntijd.

willem-blonkWillem Blonk

Willem Blonk is cantor/organist in de Open Hof in Rotterdam Ommoord. Hij dirigeert een aantal koren in de Open Hof en elders. Hij is de afgelopen jaren met enkele van zijn koren in Reeuwijk geweest. Willem Blonk werkte als componist mee aan het nieuwe liedboek. Hij zal ook iets vertellen over de totstandkoming van dit enorme project.

Iedereen is welkom.
We beginnen om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur kunt u al terecht voor een kopje koffie of thee.
En na afloop kunnen we aan de bar met een drankje nog even napraten.