start Sundays met gourmet

foto 1

Zondag 29 september is Sundays gestart met een heerlijke gourmet verzorgd door Miranda. Het was reuze gezellig en goed om elkaar weer eens te spreken…

Carnivoren

Carnivoren verenigt u had met gemak het motto van de avond kunnen zijn, want er bleef geen enkel stukje vlees over. Ook hing er aan het einde van de avond een ‘ dikke mist’ die pijn begon te doen aan je ogen 🙂 Misschien de volgende keer toch maar wat minder boter??? Maar in iedereen heeft heerlijk gegeten.

Taize

Ook het onderwerp van Taize kwam langs. Uiteraard werden er goede herinneringen opgehaald, maar ook was het de vraag of we in het voorjaar met een groep weer af zullen reizen… Misschien kan iedereen hier nog even op blijven broeden. Ook het idee van Ghana in 2015 sprak aan. Mooie plannen dus.

Penningmeester & hunting

Na betaling aan Miranda voor het eten hebben we wat geld in kas gehouden om een volgende keer drinken van te kunnen komen. Dat lijkt een handig systeem, dus Miranda wil wel penningmeester zijn. Dat betekent dat we de bedragen steeds gemakkelijk afronden en zo een wat algemene pot creëren voor oa drinken etc. Ook werd na het enthousiaste verhaal van Danjella het plan gelanceerd om een keer een soort dropping te organiseren met speciale opdrachten ( ‘ hunting’). Het klonk in ieder geval heel spannend en misschien ook leuk om dat met de oudere tieners samen te doen… Enfin, ideeën genoeg, nu eerst maar op naar de volgende Sundays…

Volgende keer

De volgende keer is op zondag 13 oktober. Dan gaan we ook meer inhoudelijk aan de slag met ds David. Maarten zal voor het eten zorgen. Berichten volgen nog, maar zet het vooral allemaal in de agenda…..