Zondag 13 oktober 2013

noise_pg_9Aanstaande zondag gaat het  in de Ark over de profeet Elia die in een crisis raakt. Een soort midlifecrisis. Plotseling is hij opgebrand en vraagt hij zich af: waar doe ik het uiteindelijk nu allemaal voor.  Midden in het leven vallen al zijn kaarten uit zijn handen. Elia moet veel verliezen, zelfs zijn beelden waarin hij God had proberen te vangen, het gaat allemaal voorbij. Dan hoort hij de stilte waarin God blijkt te zijn.

God is in stilte, maar wij in het geraas. Zondag gaan we in het spoor van Elia en proberen we ons geraas voorbij te laten gaan en de stilte te smaken. Ook mogen wij die zondag Lévi Wez dopen.

Iedereen van harte welkom.

Locatie: Kerkelijk centrum de Ark

  • Tijdstip: 9.30 uur
  • Voorganger: ds. David van Veen
  • Bijzonderheden: Doopdienst